Diensten

Lessen
Bij Rico de Musica is het mogelijk om muziekles te krijgen op gitaar en drums. Bij de drumlessen is het ook mogelijk om meerdere slagwerk instrumenten te leren spelen zoals djembé, cajon of mallets.

Interrese? Vraag naar de mogelijkheden. of vraag een proefles aan.

Muzieklessen
Naast privé muzieklessen geeft Rico ook muziekles op verschillende basisscholen. Hij doet dat via de stichting HaFaBra uit Hardenberg. Hij geeft hierbij algemene muzieklessen, maar ook specifieke instrumentlessen op slagwerk en gitaar. Hij vindt het helemaal geweldig om zooo-veel kinderen enthousiast te mogen maken over muziek.

Interrese? Vraag naar de mogelijkheden. of vraag een proefles aan.

The Gospel Kids
In november 2018 zette Rico Pullen een project kinderkoor op. Hij wou proberen om kinderen weer enthousiast te maken om te zingen, en zo uiteindelijk een eigen kinderkoor op te starten. Er kwamen drie oefenmomenten, en daarna kwam er een optreden tijdens de sing-in van de GKV in Mariënberg. Uiteindelijk hadden er zich achttien kinderen aangemeld voor dit projectkoor en het optreden werd een daverend succes. De mensen waren lyrisch over de klank van de kinderen, en het enthousiasme van 'dirigent' Rico.

De maand december werd gebruikt om alles te evalueren en om nieuwe plannen te maken om daadwerkelijk een kinderkoor te starten. Begin dit jaar, in de eerste weken van januari, werden de ouders gevraagd of hun zoon of dochter door wilde gaan met het kinderkoor. De reacties gaven de doorslag voor Rico, om te beslissen om inderdaad door te gaan met het kinderkoor.

Elke periode worden er plannen gemaakt voor nieuwe optredens, en er wordt ongeveer 5 keer geoefend voor elk optreden. Tussendoor zijn de kinderen dus soms even wat weken "vrij", maar het doel is om zo'n 30 keer per jaar te oefenen. Dat betekent dus dat 'The Gospel Kids' zo'n 6 optredens per jaar wil geven.

Kom gerust eens kijken bij één van onze repetities op vrijdagavond van 18.40 - 19.10 uur in de Uythof (Stationsstraat 3, Marienberg). Heeft u ook interesse in een optreden van het kinderkoor, of wil jij graag meezingen in het kinderkoor? neem contact op via het proeflesformulier
of via de mail Bellen of appen kan ook: +316 38 444 238

Eerst een keertje proberen? Een gratis proefles kan altijd!

Rico de Musica

Johan Clemmestraat 7
7692 AP Mariënberg

Social Media

Facebook
Instagram

© 2018 Rico de musica | Realisatie: Jelmar Snellink